Hello!

Cégcsoport

KRS-Invest

A KRS-Invest Ingatlanfogalmazó és Építőipari Kft-t 2008-ban alapították. Cégcsoport széleskörű tevékenysége magába foglalja az ingatlankezelést, szálloda-üzemeltetést, vendéglátást, háztartási méretű naperőművek tervezését, -építését…
A tulajdonos kiemelt figyelmet fordít a megújuló energiára, környezetvédelemre, fenntarthatóságra, minőségre és megbízhatóságra. Ezért a Solaris EPC fő feladata napjainkban a napelemes kiserőművek fejlesztése, tervezése, kivitelezése – az ehhez kapcsolódó üzemeltetési és karbantartási feladatok elvégzése. Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása, és a zavartalan működés érdekében szorosan együtt dolgozunk más cégekkel, ezzel biztosítva kiemelkedő minőségű termékeket a napelemes rendszerekhez, és szolgáltatásokat. Üzleti partnereink részére nagykereskedelmi tevékenységet bonyolítunk többek közt a Sungrow Power hivatalos hazai forgalmazójaként.

PV Energy

A PV Energy Kft. a napelemes rendszerek szakértője! Munkatársaink és weboldalunk segítségével a napelem telepítéssel kapcsolatos összes kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Szakértőink INGYEN válaszolnak a felmerülő kérdésekre, valamint személyes konzultáció is kérhető. Ügyfeleink igényeinek és céljainak megfelelően vállaljuk teljes rendszerek tervezését, kialakítását, üzembe helyezését és a karbantartási feladatokat. 

Tovább a PV Energy oldalára

 

 

VERTESZ Elektronika

A VERTESZ tevékenysége az ipar három területére koncentrálódik: energia elosztó rendszerek távvezérlése; villamos méréstechnika két alfejezetre osztva. A harmadik terület az energiagazdálkodás, ahol teljes kínálattal rendelkezünk. Felhasználjuk a SCADA projektekben használt TELPAM adatgyűjtő modulokat és a fogyasztásmérő távadókat. Ezekből az elemekből építünk teljesítménykorlátozó vagy fogyasztáskorlátozó készülékeket, rendszereket.

Tovább a VERTESZ oldalára